19. syyskuuta 2011

Kutsu Turun 15.10.2011-toritapahtumaan


Yhteisvoimin kansainvälisen muutoksen puolesta15.10.2011

Kaikkialla maailmassa kansalaiset lähtevät kaduille lokakuun 15. päivänä ilmaistakseen suuttumuksensa sen johdosta, miten poliitikkojen ja suuryhtiöiden liitto tuhoaa oikeuksiamme. Democracia real YA! – Todellista demokratiaa NYT! – kutsuu sinua osallistumaan tähän rauhanomaiseen protestiin yhtymällä tai kehottamaan muuhun toimintaan tänä kyseisenä päivänä. Meidän on aika kohottaa äänemme. Tulevaisuutemme on uhattuna, mutta mikään ei voi pysäyttää miljoonien ihmisten voimaa, kun he liittyvät yhteen saman päämäärän puolesta.

Finanssimahdin painostuksen alaiset poliittiset johtajamme toimivat vain harvojen eduksi välittämättä siitä, mikä on tuon toiminnan hinta yhteiskunnan, inhimillisyyden tai ympäristön kannalta. Edistämällä rahanhimoisia sotia ja köyhdyttämällä kokonaisia kansakuntia johtavat luokkamme riistävät meiltä oikeutemme vapaaseen ja oikeudenmukaiseen yhteiskuntaan.

Tästä syystä kutsumme sinua osallistumaan tähän rauhanomaiseen kamppailuun ja levittämään sitä viestiä, että yhdessä kykenemme muuttamaan tämän sietämättömän tilanteen.

Turussa tapahtuma alkaa Kauppatorilla klo 12.00! Hyde Park -tyyppinen puhujakoroke on kaikille avoin. Voit puhua mistä vain maan ja taivaan väliltä, mikä ottaa ns. pannuun. Tuo mukanasi omat iskulauseet, joita haluat tuoda julki! Kuitenkin rasistiset mielenilmaisut ovat kiellettyjä!

Yhdistyneinä saamme äänemme kuuluviin!


Julkaistu alun perin tapahtumakutsulentolehtisessä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti